• Cirurgia Plàstica i Reconstructiva

  Serra Rubia

  Cirurgia Plàstica i Reconstructiva

  La Unitat de Cirurgia Plàstica i Reconstructiva està formada per un equip multidisciplinar que abasta tots els camps de l'especialitat.

 • Grup Quirúrgic Vallès

  Grup Quirúrgic Vallès

  Cirurgia General i Digestiva

  Equip de cirurgians que abastem tant el diagnòstic com tractament de malalties que es resolen a través de procediments quirúrgics o potencialment quirúrgics, tant electius com d’urgència.

 • Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia de Catalunya - COTCAT

  COTCAT

  Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia

  COT CAT és un grup mèdic format per especialistes en cirurgia ortopèdica i traumatologia i medicina de l’esport que va iniciar la seva activitat conjunta l’any 2002. Ofereix assistència mèdica en l’àrea de diagnòstic, tractament i prevenció d’afeccions del sistema osteomuscular en l’àmbit de la medicina privada o de l’assegurança lliure.

 • Trauma Advance

  Trauma Advance

  Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia

  Trauma Advance és un equip d'especialistes en Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia, que treballen per oferir la millor opció de tractaments per a cada pacient en l'àmbit de la medicina privada

 • Trauma Grup

  Trauma Grup

  Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia

  Traumagrup és un grup mèdic d’especialistes en Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia, que treballen conjuntament per oferir una assistència mèdica de qualitat per a cada pacient en l’àmbit de la medicina privada i de companyies de salut.

 • Neuroadvance

  Neuro Advance

  Neurocirurgia

  L'equip de Neuro Advance està format per un equip de 5 neurocirurgians amb més de 10 anys d'experiència i amb enfocament multidisciplinar. Prioritzem les opcions terapèutiques mínimament invasives complementades amb els suports intraoperatoris més avançats.

Telèfon de consultes mèdiques

Horari: dilluns a dijous de 9.00h a 14.00h i de 15.00 a 21h. Divendres tarda tancat consultori del Carrer de Concepció

93 736 70 20

Ets molt a prop. Consulta on ens pots trobar.

Tenim centres a Terrassa, Sabadell i Sant Cugat.

Veure els nostres centres